In september 2021 ga ik mijn liefde achterna en verhuis ik naar Canada. Ik neem geen nieuwe cliënten meer aan. Wel bied ik tot die tijd nog een aantal andere diensten:

VBAC-cirkel online

~Online vbac-cirkel~

Vrijdag 5 maart van 9.00-12.00u houden wij (Dorene van Volvertrouwen en Vroedvrouw Margot) een online meeting over VBAC: vaginaal bevallen na eerdere keizersnede.

We willen (nog steeds!) graag met dit onderwerp de diepte in, 1,5 dag verbinden in de yurt, maar door de virusregels loopt dat nu even anders. Máár overal is iets voor te bedenken 🙂

In deze online vbac-cirkel nemen we 3 uur de tijd om: kort stil te staan bij je vorige bevalling en vanuit daar door naar je komende bevalling, informatie en vragen en we gaan in op wat jij nodig hebt in de voorbereiding op je volgende bevalling. Interactief én informerend én aangepast op jou.

De investering is 20 euro, je kunt je aanmelden door te mailen naar: dorene@vbacvolvertrouwen.nl

We nemen het op zodat je het later ook nog terug kunt kijken. 

VBAC-cirkel (vaginal birth after caesarean) (voor vrouwen die niet mijn cliënten zijn)
Heb jij een keizersnede gehad? En ben je zwanger? Dit is een cirkel voor moeders die nadenken over vaginaal bevallen na een eerdere keizersnede of die al weten dat ze dit willen. Een fijne, veilige plek om na te denken over je volgende baring. Om blokkades te zien en te doorbreken. Om (weer) het vertrouwen te voelen in je lijf, waarbij we de spannende elementen gebruiken om verder te komen. Om te:
* verwerken
* verbinden
* voelen
* voorbereiden
* vragen
* vertrouwen
Door dichtbij jezelf te blijven en in te tunen op jezelf en je kindje.
Samen met Dorene, zwangerschapscoach (Vol Vertrouwen).
Wie? Zwangere vrouwen die eerder een keizersnede hebben gehad (max 6 vrouwen)
Wanneer? 20 februari van 10.00-17.00u en 10 april van 13.00-16.00u
Waar? In een yurt in Achterveld (ca 15 minuten vanaf Amersfoort)
Investering? €250,- inclusief lekkere (& gezonde) lunch en lekkers bij de thee/koffie (te declareren bij zorgverzekering als zwangerschapscursus)
Opgeven voor 31 januari per mail: vroedvrouwmargot@gmail.com

Als de virusregels bepalen dat we niet samen kunnen komen op die dagen, dan plannen we nieuwe data, dit gaat alleen live door.

Sluitingsritueel